Planlægning og udførelse - tanker og handling.


NRA National Firearms Museum

Adresse: 11250 Waples Mill Rd, Fairfax, VA 22030

Åbningstid: 9.30–17 

Gratis adgang

 

NRA National Firearms Museum i Fairfax, Virginia, består af 15 gallerier bestående af 85 udstillinger, der rummer 3.000 skydevåben i en 15.000 kvadratfod facilitet. Museum indeholder næsten fire hundrede år gamle skydevåbens historie. Hvert galleri er stemningsfulde for en periode i amerikansk historie, fra stockade fortet i Jamestown til New Englands pistolfabrikker. Livsdimensionale dioramaer omfatter en nittende århundrede riflemaker shop, en skyttegrave på vestfronten i WWI, og et udgravet torv i Normandiet i anden verdenskrig. Skydevåben fortæller historierne om, hvordan de blev brugt til at yde sikkerhed og næring til de tidlige kolonister, hvordan de var vant til at sikre vores frihed og uafhængighed, og de er blevet brugt lige siden for at bevare og bevare disse friheder. Inden for gallerierne er også fortællinger om udforskning, fremstilling, konkurrence, jagt og rekreative skydespil.

 

 

http://www.nramuseum.org/museums/national-firearms-museum.aspx


Charlottesville

Charlottesville er beliggende i West Central Virginia, cirka 100 miles sydvest for Washington, D.C. og 70 miles nordvest for Richmond, Virginia. Charlottesville blev etableret som en by i 1862 ved Virginia General Assembly, som blev opført som en selvstændig by i 1888 ved foden af ​​Blue Ridge Mountains og ved floden Rivanna. 

Charlottesville er bl.a. kendt for at være hjemsted for det amerikanske Dave Matthews Band og stedet hvor landets 3. præsident, Thomas Jefferson, levede og ligger begravet. 

 

Et besøg i Charlottesville er ikke komplet uden stop ved Downtown Mall. Det er en af de smukkeste og vellykkede fodgængercentre i nationen, og den er beliggende i det historiske centrum Charlottesville. En vidunderlig blanding af restaurerede og renoverede bygninger, der typificerede små "downtowns" i hele landet, kan nu ses af besøgende, da de nyder at shoppe, spise og besøge langs den murede broer. Downtown Mall er en levende samling på mere end 120 butikker og 30 restauranter (mange med udendørs caféer), der ligger i de historiske bygninger på og omkring Old Main Street.

 


I-64 Scenic Overlook, Afton, VA 22920, USA

En mulig overlook hvor man kan holde en pause og nyde udsigten. Ca 30 min kørsel efter Charlottesville.


Natural bridge state park

Parken er et af de ældste turistmål i USA. Broen er blevet medtaget i flere "Seven Natural Wonders of the World" lister.

Bridge Billetter er $ 8 og porte er åbne fra 8:00 til solnedgang.

adresse:  6477 S Lee Hwy, Natural Bridge, VA 24578

 

Natural Bridge er en klippeformation i Blue Ridge Mountains, nærmere bestemt i Rockbridge County nær byen Lexington, Virginia, USA. Floden Cedar Creek (en biflod til James River) har skåret en dyb kløft i kalkstensklipperne og på den måde er der dannet en naturlig "bro". Broen er loftet i en tidligere hule eller tunnel, som floden gennem årtusinder skar gennem klipperne. Selve broen, altså dens overligger, er omkring 27-28 meter lang og mellem 15 og 45 meter bred. Tykkelsen er 5 meter, og der er 70 meter fra broens overkant til bunden af kløften. Broens vægt er beregnet til ca. 36.000 tons.

 


Roanoke Star

Roanoke Star er et ikonisk symbol på Virginia's Blue Ridge og et must-see sted når man besøger regionen. Stjerne er anbragt på toppen af ​​Mill Mountain og har udsigt til den omkringliggende dal og Blue Ridge Mountains.Det tjener som et fyrtårn og indbydende tegn til besøgende. Det er belyst hver nat.

Som den største, fritstående, menneskeskabte, oplyste stjerne i verden er Roanoke Star en af ​​de mest fotograferede attraktioner i området, og det naturskønne område er et populært stop for en fantastisk udsigt over regionen.

 

Historie Roanoke Star blev bygget i 1949 og var beregnet til at fungere som en sæsonbestemt juledekoration til feriehandelsperioden.  Strukturen er faktisk tre stjerner, der er dannet af 2.000 fod neon slange. Stjernen blev belyst for første gang den 23. november 1949. Gennem 65 år er Roanoke Star blevet synonymt med regionen og er stadig et af de mest omtalte og genkendelige ikoner i Virginia.