Planlægning og udførelse - tanker og handling.

Fly rejsen


Hvilke fly skal vi vælge ?

Der er forholdsvis mange afgange fra København til USA. Det vi går efter er: ingen mellemlandinger (hvis dette ikke er muligt så max 1 mellemlanding), helst ikke lande for sent på dagen i Washington, gerne mere benplads (vi er alle mellem 1.80-2.00 cm høje), et flyselskab, hvor vi kan stå inden for de arbejdsforhold, der er for de ansatte og fornuftig pris.  

 

UDREJSE: Direkte fly til Washington DC fra København er med SAS, som også er vores foretrukne selskab når vi skal ud at flyve. Flyvetid er 8 timer 40 minutter. Alternativ kan disse vælges: Icelandair med 1 mellemlanding i Reykjavik Island Flyvetid 11:10 British Airways med 1 mellemlanding i Heathrow London. Flyvetid 11:15 I følge Momondo så ligger de billigste priser Fra København til Washington: Torsdag, Fredag og Onsdag.

 

HJEMREJSE: SAS flyver fra Miami (MIA) direkte om Onsdagen. Flyvetid: 9:25

 

Vores valg faldt på SAS begge veje. Direkte fra Kbh til Washington og hjem igen fra Miami. Begge flyrejser er bestilt med economy plus - så sæderne og pladsen er mere komfortabel. 

Vores fly rejse

Så er biletterne købt og betalt 👍 Vi skal flyve med SAS både frem og tilbage.

Kl 12.20 fra CPH og direkte til Washington DC. Vi har valgt at betale ekstra for Plus biletterne for at få lidt mere komfort. Vi lander i Washington Dulles lufthavn kl 15.00. En flyvetur på ialt 8:40 timer.

 

 

Hjemturen bliver fra Miami int.lufthavn kl. 15.50 med ankomst i cph dagen efter kl 07.15. En flyvetur på 9:25 timer. Vi håber, at vi, når vi nærmere os afrejsetidspunktet, kan finde en opgradering til business til en god pris

 

 

Vi købte og betalte vores flybiletter direkte fra SAS hjemmeside i starten af December 2018. Når jeg søger på de samme biletter nu - så er prisen steget med 9699 kr- Så ja det kan helt klart betale sig at købe fly biletter i god tid 👍