Planlægning og udførelse - tanker og handling.


Mabry Mill

Milepost 176.1på Blue Ridge Highway. 266 Mabry Mill Rd SE, Meadows of Dan, VA 24120-3600.

 

Mabry Mill er en af ​​de mest fotograferede steder på Blue Ridge Parkway. Flere hundrede tusinde rejsende besøger møllen hvert år. Den vanddrevne Mølle blev bygget omkring 1905 og er et fremragende eksempel på bjergarkitektur og håndværk

 

En besøgende har skrevet: "Vi stoppede ved Mabry Mill for at se møllen og de omkringliggende bygninger - dette sted er en fotografs drøm. Meget smukt, fredeligt og interessant. Et fantastisk sted at gå rundt i en halv times tid. Vi besluttede at spise frokost på restauranten, der ligger i gavebutikken område. Vi blev ført til en lille spisestue med udsigt til skoven, det føles som om du sidder i en slags tree house. Selv om sommeren kommer der en forfriskende kølig brise ind ad åbne vinduer"

 

(2:00 min 141 km kørsel fra hotel I peaks of Otter)


Nancy's Candy Company

2684 Jeb Stuart Hwy, Meadows of Dan, VA 24120-4107.

Åbningstid: 10-17

 

I hjertet af Blue Ridge Mountains ligger en lille Candy Factory. Her bliver der lavet smagsfyldte fudge, chokolade og trøfler. Ved hjælp af den fineste chokolade, frisk creme og smør og lidt ekstra tålmodighed udvikler Nancy opskrifter på cremet fudge, dekadentruffler, homestyle chokolade og meget mere. Folk siger, at vores slik er det bedste, de nogensinde har smagt. Kom og besøg os og shop i vores fabriks candy store - du har aldrig set så mange lækre chokolade, fudger,  og håndlavede slik. Og til fabrikspriser!


Blue Ridge Parkway

Der er masser af smuk udsigt på hele ruten til Blowing rock og masser af milepost hvor man kan holde ind og gå på opdagelse eller holde kørepauser.


Mount Airy

Der kan laves et stop i den typiske amerikanske idylliske by Mount Airy, måske for noget føde 🙂

Mount Airy ligger 150 km og 1:40 min fra vores hotel i Blowing rock