Planlægning og udførelse - tanker og handling.


Great Smoky Mountains Railroad

Vores naturskønne togudflugter tager dig fra vores historiske depot i Bryson City, gennem det smukke landskab i det vestlige Nord Carolina.  Vi er en af ​​de bedste sjove ting at gøre i North Carolina for familier.

 

Nantahala Gorge Excursion er 4,5 timer og har en times pausen på floden i Nantahala Gorge, på Nantahala Outdoor Center.

Crown Class Diesel 67,00 dollars

Crown Class har tildelt plads i en aircon. kupe med store vinduer.

Alle over 2 år gamle modtager en souvenir, med gratis genopfyldninger af sodavand, kaffe og iced te hele dagen!

For at give den bedste oplevelse vil passagererne blive bedt om at bytte siddepladser til returruten!

Alle afgange er fra Bryson City Depot i Bryson City, NC.

Indgangen til parkeringspladsen er placeret på: 45 Mitchell Street Bryson City, NC 28713 Planlæg at være her senest 1 time før afrejse.


Oconaluftee Indian Village

Oconaluftee Indian Village er et levende museum i byen Cherokee i den vestlige del af staten North Carolina i USA. Museet ligger i Qualla Forvaltningsområdet, hjemsted for Eastern Band of Cherokee Indians, museet drives af Cherokee Historical Association. Når du kommer ind i området så befinder du dig ikke længere i det 21st århundrede, men bliver transporteret tilbage til 1760érne. Åbent Mandag til lørdag fra 10:00 a.m.–4:00 p.m. Der er tours hvert 15 minutes (except from 11:30 a.m.–12:30 p.m) .

Pris $19 Brug omkring 2 timer her

Adresse: 218 Drama Road, Cherokee, NC 28719, USA


The Museum of the Cherokee Indian

Voksne: $ 12

Oplev den 11.000-årige Cherokee-historie levende.Gør dig klar til at genopdage, hvad et museum kan være. Inspireret af Cherokee-folkets skønhed og opfindsomhed er dette en kulturel og historisk tur uden lige, fusioneret med interaktiv video, spændende billeder og en fuld sensorisk oplevelse. Gå gennem vores døre og opdag Cherokee folks ånd. Lad dig lede  gennem en rejse, der illustrerer, hvem Cherokee-folkene virkelig er, hvor de kom fra, og hvorfor de stadig er her.


Mingus Mill

Besøg Mingus Mill nær Mountain Farm Museum og udforske et af de mest historiske steder i regionen, omgivet af nogle af Cherokee Countrys fineste vandrestier og mange historiske seværdigheder.


Bryson city

Bryson City er en laid-back, ikke-turistby med 1.300 indbyggere. Det er en let gåtur i byen med lokale boghandlere, kunsthåndværk gallerier med håndværkere, cykelbutikker, en fluefiskeri butik, et historisk museum, et fluefiskeri museum, et naturskønt tog, et bryggeri og et overraskende udvalg af restauranter.

Måske et besøg værd