Planlægning og udførelse - tanker og handling.


Savannah Trolley

Old Savannah Trolley Tours. Udforsk de mest kendte steder rundt om Savannahs historiske distrikt, på denne hop-on hop-off trolley. Der er 15 forskellige stop, og du kan hoppe af vognen, når du vil udforske

$ 29,70 pr.pers  

 

Der er bla. Påstigning ved CATHEDRAL OF ST. JOHN THE BAPTIST, som ligger 2 min gang fra vores lejlighed. (der skal købes biletter 1-2 uger før ankomst for at stige på ved kirken)

Old Town Trolley Tours Ture kører mellem 9-17

 

Ture afgår mindst hver 20. minut.

En 1-Day Old Town Trolley Tour Inkluderer: Hop af og på hele dagen på 15 Stopper.

Mere end 100 punkter af interesse

Farverige anekdoter

 

se mere på: https://www.oldsavannahtours.com/tours/

eller på :  https://www.trolleytours.com/savannah


Riverboat

NARRATED HARBOUR SIGHTSEEING CRUISE

 

Under vores nye 1½ time krydstogt kan du opleve floden, der var - og forbliver - Savannahs livsnerven!

Hør vores kaptajns spændende historier og historiske fakta om vores moderne havn og de skibe, der besøger os fra hele verden. Båden tager dig ned ad floden til Old Fort Jackson, hjemsted for en af ​​de største og ældste originale artilleri i landet!

Udnyt de fantastiske fotomuligheder i Savannahs historiske flodbredde og skyline. Der serveres snacks og drikkevarer om bord på vores Riverboat Snack Shop.  

Voksne $ 24.95

Ombordstigning kl. 12.30, Sejlads kl. 13.00, Retur kl. 14.30

Daglig fra marts til november 

Ingen reservationer påkrævet. Priserne inkluderer ikke statsskat, lokal skat eller havneafgifter. Vores både er centralt anbragt i det historiske centrum af Savannah. Vi ligger lige bag rådhuset og i gåafstand til de fleste overnatningssteder i Savannahs historiske bydel.


City market

City Market 219 W Bryan St, Savannah, ( 15 min gang fra os) Start at the corner of Jefferson and West St. Julian Streets.

 

Savannah City Market strækker sig over en fuld blok i hver retning. Bymarkedet er fire blokke af udendørs shopping, der alle er omgivet af restaurerede varehuse med masser af shopping samt spisning og kunst.


Forrest gump bench og Chippewa park

Forrest gump bench ( 4 min gang fra os) Chippewa Square 

 

Bænken, som Hanks / Forrest sad på, var faktisk en film rekvisit, der siden er blevet placeret i Savannah History Museum. Men placeringen af bænken fra filmen i Chippewa Square er stadig et populært sted at fotograferer. Den lille park er også en hyggeligt sted at ta en pause. 


Forsyth Park

Forsyth Park er en stor bypark, der er 30 acres  i det historiske kvarter Savannah, . Parken er omgivet af Gaston Street på nordsiden, Drayton Street i øst, Park Avenue på syd og Whitaker Street på vestsiden. Den indeholder vandrestier, en legeplads, en duftende have til blinde, en stor fontæne, tennisbaner, basketballbaner, områder til fodbold og frisbee og hjemmebane til Savannah Shamrocks Rugby Club. Fra tid til anden er der koncerter i Forsyth til gavn for offentligheden.

Ligger 10 min gang fra lejligheden.